Petrus Schroderus: Joulun Tähti

Joulukiertue Pohjois-Suomessa
30.11-9.12.2022

Joulun Tähti valaisee Keski-ja Pohjois-Suomea  kun Petrus Schroderuksen joulukiertue käynnistyy 30. marraskuuta Sotkamon kirkosta. Upean Oulunsalo Ensemblen 10-henkisen jousiorkesterin kanssa Petrus konsertoi Sotkamon lisäksi Kuusamossa, Oulussa, Rovaniemellä ja Kemissä.

Konsertin johtaa kapellimestari Markus Vaara.

Petrus kuljettaa tunnelmia Joulun rakastetuimmista klassikoista, uusiin suosittuihin säveliin ja enkelten ylistyksen kautta Oi Jouluyöhön. Joulun Tähti loistaa ja tuo lämmön kuulijoiden sydämiin.

Juontajana toimii legendaarinen kulttuurivaikuttaja Aarno Cronvall.

www.tenorpetrus.fi

Petrus Schroderus, tenori

Poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista ilmiöksi!

Oululaisen poliisin Petrus Schroderuksen ura oopperalaulajana alkoi varsinaisesti Timo Mustakallio-laulukilpailun voitosta Savonlinnan Oopperajuhlilla kesällä 2004. Kiinnitys Suomen kansallisoopperaan toi seuraavien vuosien aikana hänelle useiden oopperateosten päärooleja. Petrus esiintyi myös Savonlinnan oopperajuhlien produktioissa sekä konserttisolistina eri puolilla maailmaa. Hänen kaikkien katsottavissa olevat videoesiintymisensä ovat herättäneet valtavan kiinnostuksen maailmalla. Merkittävimpänä Rakasta sinua elämä, jonka katselukertojen määrä Youtubessa lähentelee jo 4 miljoonaa.

Vuonna 2012 Petrus palasi kotikaupunkiinsa Ouluun poliisin tehtäviin, mutta laulamisen kipinä ei sammunut. Nyt vuosia myöhemmin, Petruksen musiikin painopiste on muuttunut oopperasta ikivihreiden klassikoiden, slaavilaisten romanssien ja kansanmusiikin suuntaan ja suosio on räjähtänyt. Petrus lopetti poliisityöt kesällä 2022 keskittyäkseen täysin laulajan uraan. On syntynyt ilmiö, Petrus Schroderus.

HeartBrain Oy

Konsertin tuottaa HeartBrain Oy.

Jan Hultin
[email protected]
+358 400 483578

Kiertuepaikkakunnat:

Esitysaika klo 19:00

Esitysaika klo 19.

Esitysaika klo 19.

Esitysaika klo 19.

Esitysaika klo 19.

LIPUT

Perushinta 29

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokaupasta ostaessa palvelupalkkion, ilman toimitusmaksua, sekä käsittelykulut.

LIPPU.FI

Osta liput puhelimitse myyntipalvelusta:
0600 900 900 (2 €/alk.min+mpm/pvm)
Lipunmyynti avoinna maanantai – lauantai 9 – 21, sunnuntai 10 – 18.