Petrus Schroderus – Taas kaikki kauniit muistot

Taas kaikki kauniit muistot
Petrus Schroderuksen joulukonsertti

Petrus Schroderus, tenori – Markus Vaara, piano – Oulunsalo Ensemble

Kauniit joulumuistot valtaavat mielen kun En etsi valtaa loistoa ja Oi Joulyö, täyttävät kirkkosalin Petrus Schrodeuksen upeana, konstailemattomana tulkintana.
Pianisti Markus Vaara ja Oulunsalo Ensemblen jousikvartetti harmonisoivat tunnelman, joka kuljettaa kuulijan joulun tunnelmiin.

Petruksen joulukonsertin ohjelma on kokoelma perinteisiä, kauneimpia ja rakastetuimpia joululauluja. Monet kappaleista on sävelletty juuri tenoriäänelle ja siksi ne heräävät suurimpaan loistoonsa Petruksen vahvan ja luonnollisen äänen tulkintoina.

Konsertin tuottaa HeartBrain Oy.

Konserttiaikataulu

LIPUT

Lippu 36 €

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokaupasta ostaessa palvelupalkkion, ilman toimitusmaksua, sekä käsittelykulut.

OSTA PUHELIMITSE

LIPPU.fi

Osta liput puhelimitse myyntipalvelusta:
0600 900 900 (2 €/alk.min+mpm/pvm)
Lipunmyynti avoinna maanantai – lauantai 9 – 21, sunnuntai 10 – 18.

Petrus Schroderuksen joulukiertue ”Taas kaikki kauniit muistot”
Muutoksia kiertueeseen

Korona-tilanteen heikentyminen on johtanut siihen, Petrus Schroderuksen joulukiertueen kaikkia konsertteja ei voida toteuttaa. Tornion, Kuhmon ja Nivalan konsertit joudumme valitettavasti perumaan. Oulun (26.11.), Seinäjoen (2.12.), Kajaanin (11.12.), Iisalmen (15.12.) ja Kokkolan (19.12.) konsertit järjestetään suunnitellusti.

Kaikissa kaupungeissa, joissa on asetettu Korona-pandemian takia rajoitteita yleisötilaisuuksien järjestämiselle, otamme käyttöön koronapassin eli EU:n digitaalisen koronatodistuksen. Todistuksen esittäminen kirkon ovella on yli 16-vuotiaille edellytys sisään pääsyyn. Tällä tavoin pystymme luomaan konserttitilanteesta mahdollisimman terveysturvallisen kaikille osallistujille.

Mikäli jo lipun ostanut ei halua koronapassia käyttää, palauttaa Lippupiste pääsylippurahat Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Lipun hinnan palautuksia voi hakea 31.12. 2021 saakka linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Peruuntuneiden konserttien osalta lipun hinta palautetaan Lippupisteen käytäntöjen mukaisesti. Lipun voi myös halutessaan käyttää sellaisenaan johonkin Petruksen joulukiertueen toisen paikkakunnan konserttiin. Lipun hinnan palautuksia voi hakea 31.12.2021 saakka linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Toivomme, että mahdollisimman monet lähtevät liikkeelle ja osallistuvat konsertteihimme. Yhteinen kohtaaminen ja kokeminen kauneimpien joululaulujen ja Petruksen upeiden tulkintojen äärellä on parasta lohtua ja iloa tämän päivän haasteisiin ja syksyn pimeyteen.