Petrus Schroderus – Rakkauden Voima

Rakkauden Voima-kiertue avaa Petrus Schroderuksen konserttivuoden 2023

Kiertueen ensi-ilta siirtyi sairastapauksen vuoksi helmikuun 8. päivään, Turun konserttitaloon

Tenori Petrus Schroderuksen ura on kulkenut poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista klassisen viihteen ainutlaatuiseksi tulkitsijaksi. Matkan varrella, niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässä on ollut nousuja ja laskuja. Vaikeuksista noustessa on keskeistä ollut sisu, usko, toivo ja rakkaus. Ja näistä suurin on rakkaus.

Rakkauden Voima-konsertti kertoo musiikin keinoin tarinaa parantavasta, vahvistavasta rakkaudesta, josta syntyvän voiman avulla suurimmatkin haasteet voitetaan. Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä rakkausklassikkoja, ajankohtaisia ukrainalaisia kansanlauluja, Petrukselle sävellettyä uutta musiikkia sekä tietenkin italialaisia helmiä. Tämän upean konsertin orkesterina toimii Riku Niemi Orchestran 10-henkinen kokoonpano ja juontajina vuorottelevat Katja Ståhl, Aarno Cronvall ja Riku Niemi.

Konsertin tuottaa HeartBrain Oy.

TENORI PETRUS

Oululaisen poliisin Petrus Schroderuksen ura oopperalaulajana alkoi varsinaisesti Timo Mustakallio-laulukilpailun voitosta Savonlinnan Oopperajuhlilla kesällä 2004. Kiinnitys Suomen kansallisoopperaan toi seuraavien vuosien aikana hänelle useiden oopperateosten päärooleja. Petrus esiintyi myös Savonlinnan oopperajuhlien produktioissa sekä konserttisolistina eri puolilla maailmaa. Hänen kaikkien katsottavissa olevat videoesiintymisensä ovat herättäneet valtavan kiinnostuksen maailmalla. Merkittävimpänä Rakasta sinua elämä, jonka katselukertojen määrä Youtubessa lähentelee jo 4 miljoonaa.

Vuonna 2012 Petrus palasi kotikaupunkiinsa Ouluun poliisin tehtäviin, mutta laulamisen kipinä ei sammunut. Nyt vuosia myöhemmin, Petruksen musiikin painopiste on muuttunut oopperasta ikivihreiden klassikoiden, slaavilaisten romanssien ja kansanmusiikin suuntaan ja suosio on räjähtänyt. Petrus lopetti poliisityöt kesällä 2022 keskittyäkseen täysin laulajan uraan. On syntynyt ilmiö, Petrus Schroderus.

RNO – KOKO SUOMEN ORKESTERI

RNO on vuonna 2005 perustettu rytmimusiikin ammattiorkesteri. Sen 25-henkisen orkesterikokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä. RNO esiintyy myös solistiorkesteri- ja kamarikokoonpanoina. RNO on koko Suomen orkesteri. RNO:n kotipaikka on Helsinki, mutta orkesteri kiertää esiintymässä eri puolilla maata. Tähän mennessä RNO on konsertoinut kaikkiaan 132 paikkakunnalla Suomessa.

RNO:n monipuolinen ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. RNO myös tilaa teoksia kotimaisilta rytmimusiikin säveltäjiltä ja sovittajilta. RNO saa toimintaansa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

KIertueaikataulu

VIISI KONSERTTIA SIIRTYI

Petruksen sairastumisen ja kahden viikon laulukiellon vuoksi kiertueen viisi ensimmäistä konserttia (Kotka, Kouvola, Lahti, Porvoo, Lohja) ovat siirtyneet. Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. 

Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten

LIPPU.FI

TICKETMASTER

LIPUT

Lippu 39 €

Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron ja verkkokaupasta ostaessa palvelupalkkion, ilman toimitusmaksua, sekä käsittelykulut.

Konsertin kesto:1 h 43 min
1. puoliaika 43 min. Väliaika 20-30 min- 2. puoliaika 40 min.

Kotka, Lahti, Porvoo, Lohja, Rauma, Kajaani, Joensuu, Turku, Vaasa

LIPPU.fi

Osta liput puhelimitse myyntipalvelusta:
0600 900 900 (2 €/alk.min+mpm/pvm)
Lipunmyynti avoinna maanantai – lauantai 9 – 21, sunnuntai 10 – 18.

Kouvola, Pori

TICKETMASTER

Mikäli haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta:

0600 10 800
(1,98 euroa/min+pvm)

tai

0600 10 020
(6,84 euroa/puhelu+pvm).
Avoinna arkisin klo 8-17

LIPPUKAUPAT

Raahe

TIKETTI.FI

Mikäli haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta:

Puhelinpalvelu
0600 1 1616

(1,78 € / min. + pvm)
ma–la 9–21, su 11-19

MYYNTIPISTEET