OHJELMAPALVELUT

Onnistunut ohjelma kruunaa tilaisuutesi!

HeartBrain-ohjelmapalvelut ei ole perinteinen ”keikkamyyjä” vaan asiakkaan yhteistyökumppani.

HeartBrain-ohjelmapalvelut tarjoaa yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille asiakkaan tarpeisiin räätälöitäviä ohjelma- ja palvelukokonaisuuksia. Ohjelmasuunnittelumme lähtökohtana on järjestäjän tilaisuudelle asettamat tavoitteet. Yhdessä tilaajan kanssa suunnittelemme illan teemaan, muuhun sisältöön, tilaan ja vieraisiin nähden oikean tyylilajin, kokonaisuuden ja aikataulutuksen. Annamme tilaajan käyttöön monivuotisen, erittäin laajan ja kansainvälisen kokemuksen tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä, sopivien esiintyjien ja ohjelmien valinnasta.

Tuottamiemme ohjelmien kokoluokka vaihtelee klassisella puolella laulaja-pianisti -yhdistelmästä orkesterikonsertteihin ja tarvittaessa kokonaisiin oopperaesityksiin.

Viihde- ja rytmimusiikin puolella tarjoamamme kirjo on trubaduureista valtakunnan ykkösartisteihin, a capellasta bilebändeihin.

Ohjelmapalveluissa käytettäviin taiteilijoihin kuuluu kymmeniä oopperalaulajia, muusikkoja ja viihdeartisteja.

Ohjelmapalvelumme tarjoaa esiintyjien lisäksi myös tapahtuman tai tilaisuuden kutsujen, ohjelmien, menujen ja muun painettavan materiaalin suunnittelun ja valmistuksen sekä sähköisen viestinnän visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen. Tarpeenne mukaan.

Tapahtuman tai tilaisuuden positiivinen, mieleen jäävä asiakaskokemus vaatii tarkkaan harkitun, ammattimaisesti toteutetun markkinointiviestinnän. Yhteistyökumppanimme markkinointi- ja viestintäasioissa on Mainostoimisto HINKU.


Jan Hultin, Heart & Brain

Jan Hultin on tehnyt pitkän uran oopperataiteen parissa.  Vuodet 1981-1987 kuluivat Suomen Kansallisoopperassa, jossa hän toimi mm. tuottajana (Kullervo-oopperan maailman kantaesitys Los Angelesissa), kiertuepäällikkönä (Kansallisbaletin Yhdysvaltain kiertue, 32 kaupunkia) sekä tuotantopäällikkönä.

Savonlinnan Oopperajuhlien toimitusjohtajana vuosina 1994-2002 Jan Hultin vastasi uusien liiketoimintojen kehittämisestä.  Taiteilija-agentuuri, produktioiden ulos vuokraaminen, ulkomaille suuntautuvat oopperavierailut (17 kpl) ja promootiot, hotelli- ja ravintolatoiminta sekä oheispalvelujen kehittäminen olivat työn keskiössä.

Oopperajuhlien johtajana vuosina 2002-2012 Hultin järjesti ohjelmaa ja isännöi lukuisia valtiovallan vieraita sekä koti- ja ulkomaista yritysjohtoa.

Oopperajuhlavuodet loivat hänelle erittäin laajan verkoston suomalaisen yritysmaailman, virkamieskunnan ja poliittisen johdon keskuudessa.

Ohjelmien suunnittelu ja tapahtumien järjestäminen ovat Jan Hultinin suuri intohimo ja niiden korkeatasoisesta toteuttamisesta hänellä on vankka kokemus.

Jan Hultin on toiminut useiden pk-yritysten hallituksissa, Suomen Maabrändivaltuuskunnassa,  Suomen Kansallisoopperan, Finland Festivals´n ja Helsingin Tapahtumasäätilön hallitksissa. Joroisten Musiikkipäivien taiteellisena johtajana Hultin toimi vuosina 2016-2021.

Sotilasarvoltaan Hultin on reservin majuri.

Mainostoimisto HINKU

Mainostoimisto HINKU ideamuotoilee, suunnittelee ja toteuttaa ammattitaidolla tilaisuuden tai tapahtuman markkinoinnin aina tapahtumakonseptin suunnittelusta printti- ja sähköisiin materiaaleihin saakka. Kokonaisvaltainen ja haluttua asiakaskokemusta vahvistava suunnittelu on Hinkun ominta osaamista.

Esimerkkejä Jan Hultinin ja HeartBrainin kanssa tehdystä yhteistyöstä ovat Tähtien tähdet -konserttikiertueen brändin-, markkinoinnin- ja viestinnän suunnittelu eri kiertueiden ja artistien osalta. Sekä Joroisten Musiikkipäivien brändiuudistus (2016) ja markkinointi, sisältäen myös tapahtumasuunnittelua sekä visuaalisen ilmeen kokonaisvaltaisen uudistuksen ja markkinointiviestinnän aina vuoteen 2021 saakka. Kysy lisää! www.hinku.com